Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı belli oldu! ÇGH'den muhteşem dönüş

Kanal D'de ekrana getirilen Yılmaz Erdoğan'ın eşliğinde öğrencilerinin birbirinden eğlenceli skeçlerinin yayınlandığı Çok Güzel Hareketler 2 final yaparak hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. ÇGH oyuncuları yeni kanalı ile bomba gibi geliyor. İddialara göre Çok Güzel Hareketler 2 Star TV'de yayınlanacak.

Eser Yenenler, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk olarak 2008 yılında Kanal D'de ekrana getirildi. 2011'e kadar devam eden Çok Güzel Hareketler Bunlar, ekran macerasını 89. bölümü ile final yaparak tamamladı.

Büyük ilgi gören programım 2019 yılında yine Kanal D'de yepyeni bir kadroyla Çok Güzel Hareketler 2 adıyla yeniden yayınlanmaya başladı. ÇGH 2, 3 sezonuyla da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Genel sanat yönetmenliğini oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından final yaptı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 STAR TV'DE YAYINLANACAK

Medyatava TV'nin YouTube yayınına konuk olan Cengiz Semercioğlu, ÇGH 2'nin yeni adresini açıkladı. Semercioğlu, Çok Güzel Hareketler 2'nin mart ayından itibaren Star TV ekranlarında yayınlanacağını açıkladı.