MPİ 14 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı! 14 Kasım Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları her hafta olduğu gibi yine noter huzurunda gerçekleşti. Çılgın Sayısal Loto'nun 14 Kasım sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalında paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

14 Kasım tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Her hafta olduğu gibi Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar noter huzurunda paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto 14 Kasım çekiliş sonuçları, bilet sorgulama ekranı

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 14 KASIM 2022

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar;

2, 5, 10, 12, 55, 67, Joker: 90 SüperStar: 74

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar;

2, 5, 10, 12, 55, 67, Joker: 90 SüperStar: 74Ç#t=0.5" type="video/mp4">ILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ve tüm bayilerden oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.