17 Kasım çekilişi bilet sorgulama sayfası! MPİ Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 17 Kasım sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak paylaşıldı. Noter huzurunda düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, bilet sorgulama ekranı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 17 Kasım tarihi için düzenlenecek olan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar bilet alan vatandaşlar ile paylaşıldı. İşte 17 Kasım tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası

Haftanın belirli günlerinde gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişini Milli Piyango TV ( MPİ TV) üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca çekişin sonuçlarına Milli Piyango'nun internet adresinden ulaşabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 17 KASIM 2021

17 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonucu açıklandı. Sonuçlar açıklandığında haberimiz güncellenecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21.30'da gerçekleşti. Çekiliş sonuçlarını Milli Piyango'nun sitesinden sorgulamak için, "https://www.millipiyangoonline.com/cekilis-sonuclari" linkine tıklayınız.

17 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 53, 56, 61, 65, 71, 81, JOKER - 16, SÜPER STAR - 55

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI

Çılgın Sayısal Loto çekilişini canlı izlemek için, "https://www.millipiyangoonline.com/canli-cekilis-izle" adresine erişim sağlayınız.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

MPİ tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kurallarına göre birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilen vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı numaranın "Joker" numarasına eşit olduğu kombinasyonlar olmaktadır.