MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı! 26 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ekim tarihli sonuçlar açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen 26 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran şanlı rakamlar belli oldu. İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ekim tarihli sonuçlar

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemi bilet alan piyango severler ile paylaşıldı. Haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ekim sonuçları kurumun resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve detayları...

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 26 EKİM 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenlendi.

İşte günün Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaraları; 29, 31, 40, 67, 81, 90, 88(Joker) ve 22(SüperStar) oldu.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.