26 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto'nun 26 Eylül tarihli sonuçlar açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal Şans işbirliği ile gerçekleştiren Çılgın Sayısal Loto sonuçlarına göre kazandıran şanlı rakamlar belli oldu. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ bilet sorgulama ekranı

26 Eylül 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. MPİ noter huzurunda açıklanan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre şanslı numaralar kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. Zengin olma hayali ile bilet alan Milli Piyango severler Çılgın Sayısal Loto'nun şanlı rakamlarına ve bilet sorgulama ekranına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirler.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto sonuçları, her hafta pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri saat 21:30'da çekiliş gerçekleşti.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar: 40-44-66-82-84-87 ve 47 (Joker) oldu. Süper star numarası ise 75 oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans arasında yapılan işbirliğiyle Sayısal Loto'nun ismi "Çılgın Sayısal Loto" olarak değişti. Çılgın büyük ikramiyeler dağıtan şans oyununun kurallarıysa şu şekilde;

Oynanacak kolon sayısında herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Her bir kolonda 90'ar numara yer alıyor. Bu doksan numaradan kolon bazında 6 tane numara işaretlenmeli.

Kolonların her biri 3 TL olarak ücretlendiriliyor.

SAYISAL LOTO NEREDEN OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, www.millipiyangonline.com internet sitesi üzerinden ya da MPİ bayilerine gidilerek oynanabilmektedir.