İşte Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı: 27 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 27 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden günün şanslı rakamları aktarıldı. Haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun bugünkü çekişi için bilet sorgulamalarınızı kurumun resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

27 Temmuz 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar, ve ikramiye detayları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden düzenlenen canlı yayın ile birlikte netleşti. Büyük ikramiyenin sahibini bulup bulmayacağının belli olacağı çekilişle alakalı olarak 27 Temmuz 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve sorgulama işlemi haberimizde.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı rakamlar;

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabilirsin.

Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.