23 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş 23 Ocak sonuçları açıklandı. Zengin olma hayali ile bugün Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için bilet alanlar tarafından araştırılan 23 Ocak Çılgın Sayısal Loto 23 Ocak Pazartesi günü için merakla beklenen çekiliş sonuçları ve şanslı rakamlar noter huzurunda paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş saati ve bilet sorgulama ekranı...

23 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 23 Ocak sonuçları kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşecek olan Çılgın Sayısal Loto çekilş saati ve detayları haberimizde.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 23 OCAK 2023

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenlendi.

İşte günün Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaraları; 4 - 17 - 30 - 65 - 69 - 78 Joker: 33 SüperStar: 3

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.