MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı! 19 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 19 Ekim sonuçlarına göre şanlı rakamlar belli oldu. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan 19 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto 19 Ekim çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

19 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto 19 Ekim çekilişi bu hafta da kazandırmaya devam ediyor. Zengin olma hayali ile bilet alan piyango severlerin yakından takip ettiği Çılgın Sayısal Loto çekilişi 19 Ekim sonuçlarına göre kazandıran numalaraları ve yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenlendi.

İşte günün Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar:

23, 24, 29, 33, 60, 75, joker: 85, süperstar: 36

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

SÜPERSTAR NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz. Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın!

Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.