16 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! MPİ Sayısal Loto sonuçları 16 Ocak 2023!

16 Ocak 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Joker ve Süper Star şansınında yer aldığı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları kurumun resmi internet ve YouTube kanalı canlı yayınında paylaşıldı. Haftanın üç günü canlı olarak gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları zengin olmayı hayal eden vatandaşların yakından takip ettiği konular arasında. İşte çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 16 Ocak 2023 sonuçların açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun 16 Ocak tarihli kazandıran numaraları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinde paylaşıldı. Noter huzurunda düzenlenen 16 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLAR AÇIKLANDI - 16 OCAK 2023

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleşti.

Çılgın Sayısal Loto, dev ikramiyesiyle bu akşam saat 21.30'da düzenlenlendi.

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve aksam.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran numaralar kurumun resmi internet sayfası "millipiyangonline" üzerinden paylaşıldı.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 2-23-34-41-57-70 ve 49 (Joker) oldu. Süper star numarası ise 79 oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SONUÇLARI - TIKLA/SORGULA

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

SÜPERSTAR NEDİR?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir.

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.