Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları 13 Haziran 2022

13 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Kazandıran şanslı rakamlar ile bilet sorgulama ekranına kurumun resmi internet adresi ''millipiyangoonline'' üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişi 13 Haziran sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto 13 Haziran'da yine kazandırmaya devam ediyor. Zengin olma hayali ile bir çok vatandaşın almış olduğu Çılgın Sayısal Loto bileti ile merakla beklenen şansı rakamlar belli oldu. Çekiliş sonuçları her hafta olduğu gibi Milli Piyango TV Canlı yayının ardından kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. Noter huzurunda paylaşılan günün Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, şanslı rakamları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 13 HAZİRAN 2022

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi dün saat 21:30'da gerçekleşti.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla: 2-3-25-57-60-86 Joker-45 SüperStar-6 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 81 milyon TL devretti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.