Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 12 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ bilet sorgulama sayfası!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 12 Ocak Çarşamba akşamı Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarılan şanslı rakamlar belli oldu. Haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun bugünkü çekişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ekranı haberimizde.

12 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar, ve ikramiye detayları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden düzenlenen canlı yayın ile birlikte netleşmiş oldu. Büyük ikramiyenin sahibini bulup bulmayacağının belli olduğu çekilişle alakalı olarak 12 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve şanslı rakamlar payaşıldı.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 12 OCAK 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenlendi.

12 Ocak Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları, 1, 9, 39, 59, 64, 68, Joker: 55 SüperStar: 24

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 60 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Yenilikler arasında bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek şansını arttırmak isteyenler sistem oyununu, çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto, online olarak millipiyango.com.tr adresinden ve satış noktalarından oynanabiliyor.