İşte MPİ Sayısal Loto'nun 6 Temmuz bilet sonucu sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin 6 Temmuz sonuçları açıklandı. Her hafta üç defa gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi yine kazandırmaya devam ediyor. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşlar merak ettiği Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı haberimizde.

6 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun kazandıran şanslı rakamları paylaşıldı. Haftanın üç günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran şanslı rakamları Milli Piyango TV üzerinden noter huzurunda paylaşıldı. İşte çekiliş saati ve detayları

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 6 TEMMUZ 2022

Çılgın Sayısal Loto sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar bu akşam saat 21:30'da belli olacak.

İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları, sonuç sorgulama ekranı, çıkan şanslı numaralar ve joker, süperstar sonuçları...

46, 79, 81, 82, 83, 88, 52(Joker) ve 85(SüperStar)

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.