28 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto 28 Aralık çekilişi bilet sorgulama ekranı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 28 Aralık tarihli şanslı rakamları belli oldu. Haftanın üç günü gerçekleşen ve bu haftaki ikincisi düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'nun 28 Aralık sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden açıklandı. Noter huzurunda düzenlenen ve Milli Piyango idaresi (MPİ) ile Sisal şans ortaklığında Çılgın Syaısal Loto çekilişleri gerçekleştirildi. İşte çekilişte çıkan rakamlar ve detayları

28 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Pazartesi Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran şanslı rakamları belli oldu. Zengin olma hayali ile bilet alanların yakından takip ettiği Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve detayları haberimizde.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 28 ARALIK 2022

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da düzenlendi.

İşte Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 11-28-52-71-77-87 ve 12 (Joker) oldu. Süper star numarası ise 69 oldu.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.