Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! MPİ 29 Ağustos Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama ekranı!

Çılgın Sayısal Loto'nun 29 Ağustos 2022 çekiliş sonuçları açıklandı. Bir çok vatandaşın zengin olma ümüdiyle almış olduğu 29 Ağustos 2022 tarihli Çılgın Sayısal Loto biletine çıkacak ikramiye ve şanslı rakamlar belli oldu. Haftanın üç günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 29 Ağustos 2022 sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak noter huzurunda paylaşıldı.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 29 Ağustos 2022 sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve sisal şans ortaklığında gerçekleşen haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişi 29 Ağustos sonuçları belli oldu. Çekilişte kazandıran şanslı rakamlar Milli Piyango TV canlı yayını ile birlikte noter huzurunda paylaşıldı. İşte 29 Ağustos 2022 tarihli Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçlarına göre kazandıran şanslı rakamlar...

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21.30 itibariyla açıklandı. Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşen çekilişte kazandıran şanlı rakamlar noter huzurunda paylaşılmaktadır.

Çekiliş sonuçlarına kurumun resmi internet sayfası "millipiyangonline" üzerinden ulaşabilirsiniz.

13 - 24 - 34 - 47 - 76 - 82 - joker: 86 - SüperStar; 74

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 90 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Yenilikler arasında bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek şansını arttırmak isteyenler sistem oyununu, çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto, online olarak millipiyango.com.tr adresinden ve satış noktalarından oynanabiliyor.