10 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi 10 Ocak sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 10 Ocak sonuçları açıklandı. Her hafta olduğu bugün de noter huzurunda gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları paylaşıldı. Haftada üç gün düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar bugün Milli Piyango Tv YouTube üzerinden düzenlenen canlı yayın ile birlikte belli oldu

Çılgın Sayısal Loto 10 Ocak çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen. Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Heyecanla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayının ardından kazandıran numaralar, Milli Piyango Online resmi internet adresinde erişime açıldı.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI - 10 OCAK 2022

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da düzenleniyor.

10 Ocak Ekim Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları, 36, 55, 60, 64, 70, 86, Joker: 44 Süper Star 56

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 60 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Yenilikler arasında bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek şansını arttırmak isteyenler sistem oyununu, çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto, online olarak millipiyango.com.tr adresinden ve satış noktalarından oynanabiliyor.