8 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! MPİ Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto 8 Ekim tarihinde yeni bir çekiliş gerçekleşti. Zengin olma hayali ile bilet alan Milli Piyango severler için bu hafta Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Canlı olarak gerçekleşen 8 Ekim tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre şanlı rakamlar noter huzurunda paylaşıldı.

8 Ekim tarihli Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun 8 Ekim tarihli sonuçları belli oldu. Bilet alan Milli Piyango severlerin yakından takip ettiği Çılgın Sayısal Loto çekilişi 8 Ekim sonuçları Milli Piyango TV üzerinden yapılan canlı yayının ardından kurumun resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 8 Ekim Cumartesi saat 21:30'da millipiyangoonline.com adresinden canlı yayınlandı.

İşte Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar:

14, 16, 30, 52, 63, 72, Joker: 28 Süperstar: 40

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.