Çılgın Sayısal Loto 30 Mayıs çekiliş sonuçları açıklandı! İşte Çılgın Sayısal Loto çekilişi MPİ bilet sorgulama sayfası

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 30 Mayıs tarihli kazandıran şanslı rakamlar açıklandı. Noter huzurunda paylaşılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşti. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 30 Mayıs tarihli kazandıran numaralar bugün belli oldu. Noter huzurunda düzenlenecek olan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sayısal çekilişi pazartesi günü gerçekleştirilecek. Saat 21:30'da başlayan çekiliş Milli Piyango TV'den canlı olarak izlendi. Bilet sorgulama işlemleri ise "millipiyangoonline.com" adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş oldu.

İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıra numaralar; 7, 20, 28, 34, 46, 86, Joker: 9, SüperStar: 35

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL'lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

SÜPERSTAR NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz. Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın! Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.

SÜPERSTAR NE KADAR İKRAMİYE VERİR?

Talihli adaylarının alacağı ikramiye tutarını artıran Süperstar'ın verdiği ikramiyeler ise şöyle;