MPİ Çılgın Sayısal Loto 15 Aralık sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi bilet sorgulama ekranı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 15 Aralık sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. İşte 15 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri bugün Milli Piyango Tv YouTube üzerinden canlı olarak gerçekleşti. Noter huzurunda düzenlenecek olan 15 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Online resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. İşte Çılgın Sayısal Loto 15 Aralık çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası..

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 15 ARALIK 2021

15 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da açıklandı.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına Milli Piyango'nun, 'https://www.millipiyangoonline.com/cekilis-sonuclari' adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Çekilişi canlı izlemek için ise, 'https://www.millipiyangoonline.com/canli-cekilis-izle' adresine tıklayın.

İşte 15 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar; 2, 21, 24, 45, 83, 84, 58

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ BİLETİ SORGULA

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

MPİ tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kurallarına göre birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilen vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı numaranın "Joker" numarasına eşit olduğu kombinasyonlar olmaktadır.

SAYISAL LOTO'DA YENİ ÖZELLİK SÜPERSTAR

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.

Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir.

Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın