MPİ Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı: 1 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Zengin olma hayali ile bugün bilet alanlar için heyecanlı bekleyiş sürerken gözler Milli Piyango TV kanalına çevrildi. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 1 Haziran sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonrası açıklanan sonuçlar ile birlikte bilet sorgulama ekranı erişime açlıdı. İşte 1 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama safyası

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da yapılırken sonuçlar millipiyangoonline.com adresinden paylaşıldı.

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve aksam.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran numaralar kurumun resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞTE ÇILGIN SAYISAL LOTO KAZANDIRAN NUMARALAR

Günün kazandıran şanslı rakamları 20 - 53 - 59 - 66 - 76 - 79 + 40 (Joker) + 14 (Süperstar) oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

SÜPERSTAR NEDİR?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir.

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.