Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Turan Cihan Şimşek aslen nereli, sevgilisi kim?

Cihan Şimşek, Arda İle Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu oluyor. Her pazar Kanal D'de ekrana gelen yemek programına farklı ünlü isimler konuk oluyor. İki isim bugün, somonlu melanzane yapacak. Peki, Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Turan Cihan Şimşek aslen nereli, sevgilisi kim?

Cihan Şimşek, bugün Kanal D'nin sevilen yemek programı Arda İle Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Arda Türkmen ve Turan Cihan Şimşek somonlu melanzane yapacak. Peki, Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında? Turan Cihan Şimşek aslen nereli, sevgilisi kim? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR?

Turan Cihan Şimşek, (6 Ağustos 1992; Almanya, Bad Säckingen) Türk oyuncudur.

Şu an İstanbul'da yaşamaktadır. Bez Bebek dizisinde Selim rolünü canlandırarak tanınmış ve aynı zamanda Krispi, Haribo, Eti Cin, Genç Turkcell ve Paşabahçe reklamlarında da yer almıştır. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde Metehan rolünde başrolde oynamıştır.

Dizinin bir parçası olarak çekilen Zil Çalınca Avı isimli Disney Channel'ın TV filminde Metehan karakteriyle başrolde oynamıştır. Ardından Merhaba Hayat dizisinde konuk oyuncu olarak Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

Turan Cihan Şimşek, başrolünde olduğu Zil Çalınca dizisiyle birlikte Türkiye'de daha fazla tanınmayı başarmış ve büyük hayran kitlelerine ulaşmıştır. Daha sonra TRT1'de yayınlanan Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini oynamış.

Yine TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev'de Deniz karakteri ile izleyicilerin karşına çıkmıştır. Beni Böyle Sev bittikten sonra Star'da yayınlanan Medcezir dizisinde Ali karakterini canlandırmıştır. Zil çalınca dan sonra Medcezir sayesinde daha da fazla hayran kitlesi elde etmiştir.

2016 yılında TRT 1 Tv sineması Suda Balık filminde Mert karakterini canlandırarak ilk defa kötü bir karaktere hayat vermiş oldu. 2016'da yine Star'da yayınlanan Hanım Köylü isimli dizide Cüneyt karakterine hayat vermiştir. 2017 Mayıs ayında vizyona giren 4N1K filmimde Sinan karakteriyle başrollerden biri olarak ilk sinema deneyimini gerçekleştirmiştir.

Oyuncu günümüzde Kardeşlerim dizisinde Oğulcan Eren karakterine hayat vermektedir.

Cihan Şimşek bir röportajında sevgilisi Sinem Şimşek ile önümüzdeki yaz evlenmeyi düşündüklerini belirtmiştir.