CHP'li belediyeyi uyardı, linç edildi

CHP'li belediyeyi uyardı, yoğun bakımlık oldu. Kuşadası Belediyesi'ne ‘İhale verdiğiniz şirket PKK'lı bağlantılı' diye mektup yazan Ergün Poyraz saldırıya uğradı.

FETÖ-Ergenekon kumpas döneminde yazdığı provokasyon içerikli kitapları ile tanınan Ergün Poyraz, Kuşadası'ndaki evinin önünde saldırıya uğradı. Poyraz ağır yaralanırken olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Poyraz'ın belediyeden ihale alan bir şirketin terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğuna ilişkin belediyeye bir mektup yazdığı iddia edildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli arasında söz konusu inşaat şirketinin sahibi T.B., kardeşi Z.B. ve şoförü V.Ç.'nin de bulunduğu öğrenildi. Perihan Poyraz, eşinin 12 milyon 887 500 bin TL'lik işin 08 Mart- 27 Aralık 2021 tarihleri arasında 300 iş gününde bitirilmesinin öngörüldüğüne dikkati çekip şu soruları sorduğunu anlattı: "İhale süresinde bitirildi mi? Birim fiyat teklif cetvelinde değişik ebatlarda 6 poz halindeki mıcırdan ne kadar üretildi ve ne kadar stoklandı?"

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Perihan Poyraz, "Eşim, Kuşadası Belediyesi'ne mıcır ihalesi ile ilgili bilgi için sabah dilekçe verdi. Akşam da bu olay oldu. Eşimi 'Arabana vurduk' diyerek aşağı çağırıp saldırdılar. Yanına indiğimde kanlar içindeydi. Üzerinden araba ile geçmeye çalıştılar. Kafasında çatlak oluştu. dedi.