Cem Gelinoğlu herkesin merak ettiği o soruyu yanıtladı! Aykut Enişte 3 gelecek mi?

Seyircinin heyecanla beklediği Aykut Enişte 2 filmi için dün akşam İstanbul'da gala yapıldı. Geniş bir katılımın sağlandığı galada filmin yıldızı Cem Gelinoğlu, yeni projeleri ve sosyal medyada bir beklenti olarak dolaşan olası Aykut Enişte 3 filmiyle ilgili AKŞAM'dan Hüsna Köşger'e özel açıklamalarda bulundu.

AKŞAM / LIFE

HÜSNA KÖŞGER

Aykut Enişte 2 filminin galası dün akşam İstanbul'da yapıldı. 3 Aralık'ta vizyona girecek Aykut Enişte 2'nin yazarı ve başrolü Cem Gelinoğlu ile en çok merak edilen 3 konuyu konuştuk.

Cem Gelinoğlu, "Aykut Enişte 3 gelecek mi?" sorusunun cevabını verdi. İşte Cem Gelinoğlu'nun Akşam'a özel açıklamaları...

Aykut Enişte 2 vizyona giriyor. Üç için de bir heyecan var. İlk olarak bunu sormak istiyorum. Aykut Enişte 3 gelir mi? Bir hazırlık var mı bunun için?

C.G.: Yok. Aykut Enişte 2 serinin son filmi diye düşünüyorum. Ben en azından yapmayı düşünmüyorum. Her şeyi tadında bırakmak lazım bence. Çok güzel bir süreç yaşadık, çok sevildi film. Umarım 2.'yi de severler onu da gönüllerinde bir yerlere koyarlar. Ve biz de artık anlatacağımız yeni hikayelere odaklanırız.

Gişeci'de "Aykut Enişte 2" sohbetleri... Bölüm 1: Cem Gelinoğlu

Bir önceki röportajda Giray Altınok ile yapacağınız yeni projeden bahsetmiştiniz. Bunu biraz daha açmanızı istesek?

C.G.: (Gülüyor) Onun için de söylemek için erken. Giray da ben de çok yoğunuz. Ama biz çok sıkı arkadaşız. İkimizin yükün farklı taraflarını yükleneceği bir proje var kafamızda. Giray'ın yaratıcılığını da dostluğunu da çok seviyorum. Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Dolayısıyla Giray'la bir değil bir sürü iş konuşuyor oluyoruz. Yapmak istediğimiz çok şey var. İnşallah olur.

Dijitale mi?

C.G.: Dijitale... Bir sürü farklı alana. Giray ile güzel planlarımız var.

Pandemiyle birlikte seyircinin daha çok dijitale yöneldiğine, sinema salonlarının boş kalacağına dair spekülatif iddialar var. Aykut Enişte 2'nin bundan etkileneceğini düşünüyor musunuz?

C.G.: Bunu biz bilemeyiz, seyirci bilir. Günün sonunda dünyada sinema düzeldi. İnsanlar sevdiği filmlere gidiyor. Aykut Enişte 2'ye de gelirler diye düşünüyoruz. Ama bunu izleyerek görebiliriz ancak. Şu an bunun için bir şey söylemek erken olur bence.