Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 27. bölüm dün akşam Kanal D yayın akışında yer almadı. Dizinin 26. bölümü en son geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkmıştı. Camdaki Kız'ın 26'ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu. Dizide Şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB'yi Sedat'a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB'yi gizlice alarak görüntüleri izledi. Temponun hiç düşmediği dizide şimdi neler yaşanacağı ise merak konusu. Peki, Camdaki Kız fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Perşembe akşamlarının başarılı dizisi Camdaki Kız'ın 27. bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizide geçtiğimiz hafta en son Nalan, Sedat'ın Melisa'yla olan görüntülerini izlemişti. Henüz Nalan'ın ne tepki verdiğini ve Sedat'a neler söylediğini göremedik. İzleyiciler "Camdaki Kız fragman yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Camdaki Kız bu akşam Kanal D yayın akışında yer almadı. Diziden henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, Camdaki Kız'ın da yılbaşı tatili veren diziler arasında yer aldığı tahmin ediliyor.

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız, her perşembe izleyicisi ile buluşuyor. Ancak bu hafta yılbaşı haftası olması nedeni ile ve Camdaki Kız'da Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan'ın yeniden koronavirüse yakalanması nedeni ile yeni bölümün haftaya yayınlanması bekleniyor.

Camdaki Kız 27. bölüm tarihi belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CAMDAKİ KIZ 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'ın 26'ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız'ın bu bölümünde Melisa'nın gerçek kimliği ortaya çıkınca Rafet ipleri eline aldı ve Melisa'yı ziyarete giderek bu ilişkiyi bitirdi. Selen'in hamile olmadığını öğrenen Gülcihan, evin geri kalanına bebeklerini kaybettiklerini söyleyecekleri bir plan yaptı. Feride, Alper'le buluştuktan sonra gerekeni yapması için Cana'dan yardım istemeye gitti. Cana'dan durumu öğrenen Sedat ise Cavit'ten tekrar yardım istedi. Şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB'yi Sedat'a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB'yi gizlice alarak görüntüleri izledi.