Camdaki Kız yeni bölümünde sürpriz gelişme! Kanal D Camdaki Kız 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 68. yeni bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Camdaki Kız 68. bölümde Nalan, Muzo ve Selen Sedat'ı bir otel odasında sekreteriyle yakalar. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Camdaki Kız 68. yeni bölüm fragmanındaki aksiyon dozu yüksek sahneler önümüzdeki hafta çok konuşulacak.

Camdaki Kız dizisi 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Camdaki Kız 68. yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Sedat'ın kendisini aldattığını gözleriyle gören Nalan, evliliğini bitirme kararı alır. İşte Camdaki Kız 68. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Camdaki Kız yeni bölümüyle 9 Şubat 2023 Perşembe günü saat 20.00'da Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 68. BÖLÜMDE İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Nalan Sedat'ı ve köşkü terk ediyor! Camdaki Kız 2 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırmıştı. Heyecanla beklenen Camdaki Kız 9 Şubat Perşembe günü yayınlanacak bölümden ilk fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler olacak?

Sedat'ın kendisini aldattığını gözleriyle gören Nalan, evliliğini bitirme kararı alır. Son kez köşke giden Nalan Sedat'ı ve Koroğlu ailesini tamamen terk eder. Muzo ise Sedat'ın derinlerine inerek aslında Nalan'ı sevmediğini ve bu evliliği sırf babasının gözüne girmek için yaptığını yüzüne vurur. Nalan Hayri'ye doğru yola çıkarken, Hayri'nin yüzleşmesi gereken bambaşka bir gerçek vardır!

Nalan'ı yakalayan Sedat çok sinirlenir. Yatak odasında tartışmaya başlayan ikili çok gerilir. Sedat sinirlerine hakim olamaz ve Nalan'a tokat atar. Nalan ise evi terk eder. Olayların üzerinden biraz zaman geçer ve Nalan, Muzo ve Selen Sedat'ı bir otel odasında sekreteriyle yakalar.

CAMDAKİ KIZ 68. BÖLÜM FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ DİZİ HİKAYESİ NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Oyuncular: Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.

Yapım: OGM Pictures

Yönetmen: Nadim Güç

Senarist: Seda Altaylı, Yeşim Aslan