Camdaki Kız 40. yeni bölüm özeti, dizide neler oluyor? Camdaki Kız 40. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız dizisinin 40. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Camdak Kız 40. yeni bölümü ile bu hafta çok konuşulacak. Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız 40. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

Camdaki Kız bu hafta 40. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 40. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Camdaki Kız'ın 40. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İşte fragman görüntüleri ve detayları...

Yapımcılığını OGM Pictures, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız yeni bölümü ile 21 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de.

CAMDAKİ KIZ 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ 40. YENİ BÖLÜM ÖZETİ, DİZİDE NELER OLUYOR?

Nalan'a olan hislerini itiraf etmeye karar veren Hayri, cesaretini toplar ancak Nalan bu konuşmayı engeller.

Nalan ve Hayri'nin yakınlaştığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla kıyamet kopuyor!

Nalan'ın yalan söylediğini ve Hayri'yle fotoğraflarını gören Feride, korseyi tekrar çıkarıp Nalan'a giydiriyor. Hayri ise Nalan'ı kurtarmak için yemin ediyor.