Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız 21. bölümde Feride'nin yeni planı ne olacak?

Camdaki Kız dizisi 21. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Camdaki Kız 20. son bölümü ile bu hafta çok konuşulurken yeni bölüm fragmanında yaşananlar merak konusu oldu. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Camdaki Kız dizisi 21. yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam edecek.

Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Ekrana geldiği ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisi son bölümüyle izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Nalan, Cana ile görüşmesini beklediği Sedat'ın tam aksine babası ile karşılaşınca büyük bir şok ile karşı karşıya kalır. Feride ise eşinin bu durumundan haberdar olurken nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu oldu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜM FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor! Öte yandan Sedat ve Nalan arasına yine bir ihanet giriyor!

Yapım: OGM Pictures

Yönetmen: Nadim Güç

Senarist: Seda Altaylı, Yeşim Aslan

Oyuncular: Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.