Çalıştıkları setlerde eşleriyle tanışan 6 ünlü çift

Yer aldıkları projeler bir zaman sonra final yapsa da bu projelerde tanıdıkları bazı kişiler, hayatlarının aşkı oldu. Çalıştıkları setlerde hayatlarının aşkıyla tanışan 6 ünlü çifti haberimizde derledik.

Rol aldıkları dizi, film ve oyunlarda birlikte çalıştıkları isimlerle bir süre sonra tanışıp bir yuva kuran pek çok isim bulunuyor. Bu evliliklerin birçoğu bitse de halen devam eden ve magazinin en gözde çiftleri arasında yer alan isimler de bulunuyor.

Bu isimlerden en popüler 6 çifti haberimizde derledik:

Bir zamanların en ünlü isimleriydi... Kariyerlerini değiştirip bambaşka bir hayata kavuştular

1 - GAYE TURGUT - DENİZ EVİN

Beni Affet dizisinde ikiz kardeşler Bahar ile Umut'u canlandıran çift, 16 Haziran 2013 tarihinde evlendiler. 8 yıllık evli olan ikilinin bir kızları bulunuyor.

2 - PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN

İlk Aşkım adlı komedi dizisinde birlikte rol alan isimler, bu dizide başlayan arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırdılar. 13 yıldır evli olan çiftin bir kızları bulunuyor.

3 - SELEN ESEN - EMİN OĞUZ ÇELEBİ

Yılmaz Erdoğan'ın 2015'te kurulan Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak ekibinde yer alan oyuncular Selen Esen ve Emin Oğuz Çelebi, arkadaşlıklarını evliliğe dönüştürdüler. Genç çift tam 5 aydır evli.

4 - NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU

Fatih Harbiye adlı dizide birlikte rol alan ünlü çift, 2016 yılından bu yana evli. Dizi ise 2013 tarihli.

5 - GUPSE ÖZAY - BARIŞ ARDUÇ

Deliha adlı filmde birlikte rol alan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020 yılında nikah masasına oturdular. Seyirci Arduç'u ilk kez bu filmde tanımıştı.

6- NEVRA SEREZLİ - METİN SEREZLİ

Türk sinema ve tiyatrosunun en büyük isimlerinden Nevra Serezli ile merhum eşi Metin Serezli, Dormen Tiyatrosu'nda oynadıkları Aşk oyunundaki kurgu hikayeyi gerçeğe taşıdı ve çift, 1968 yılında evlendi. Çiftin 2 oğlu bulunuyor.

7 - FAHRİYE EVCEN - BURAK ÖZÇİVİT

Çalıkuşu dizisinde beraber rol alan ve 2016 yılında evlenen çiftin bir oğulları bulunuyor.