Çağatay Ulusoy'un ilk dizisi bakın hangisiymiş! Çok şaşıracaksınız

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, son dönemde ekranların aranılan yüzü oldu. Dijital platformlarda yer alan projelerde rol alan Çağatay Ulusoy'un rol aldığı ilk dizi de ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy'un ilk dizisi bakın hangisiymiş!

Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailesi olan Çağatay Ulusoy, 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü'nden mezun olan Ulusoy, Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldı.

2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan Çağatay Ulusoy dereceye girdi. Yakışıklı oyuncu ilk ekran deneyimini 2011 yılında Hazal Kaya ile başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Emir Sarrafoğlu karakteri ile yaşadı.

Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de rol aldı. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı. Film, 1.195.129 kişilik gişe yaptı.

Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi yeni sezonda ''Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu'' adıyla sezona ekibe yeni dâhil olan oyuncularla başlamıştır. Birkaç bölüm devam eden gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece ''Emir'in Yolu'' adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Toplam 13 bölüm sürmüştür.