Büşra Zambak kimdir, MasterChef'ten elendi mi? MasterChef Büşra Zambak aslen nereli, kaç yaşında?

Büşra Zambak, bu hafta MasterChef'te eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Büşra Zambak eleme öncesi son hünerlerini gösterdi. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışma programı MasterChef 9 Aralık 2022 tarihli eleme gecesinde potaya ismi yazılan Büşra Zambak elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Büşra Zambak, 9 Aralık 2022 tarihinde MasterChef'te elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Büşra Zambak'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran "MasterChef Büşra Zambak kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?" soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

MASTERCHEF BÜŞRA ZAMBAK ELENDİ Mİ?

MasterChef'te Büşra Zambak yarışmaya veda etti. Eleme potasına ismi yazılan yarışmacının akıbeti 11 Aralık Pazar günü yapılan eleme SMS oylamasında elenen isim oldu.

BÜŞRA ZAMBAK KİMDİR?

Aslen Denizlili olan Büşra Zambak, 25 yaşında ve 9 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. İstanbul'da yaşayan Büşra, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerinden sorumlu. İtalyan mutfağına çok ilgi duyduğunu söyleyen Büşra, aynı zamanda fotoğrafçılık işiyle de uğraşıyor.

Büşra Zambak programda kendisini şu sözlerle tanıtmıştı: "25 yaşındayım. Denizli'de doğdum, İstanbul'da yaşıyorum. Hedefim Mehmet Şef'in yerine geçmek. En büyük yarışım kendimle, kendimi şeflere kanıtlamak istiyorum. Aşçıyım. Güler Sabancı'ya yemek yapıyorum. Aynı zamanda CEO'lara, üst düzey yöneticilere yemek yapıyorum"

Büşra Zambak'ın Masterchef Yolculuğu

İlk turda dil balığı hazırlayan Büşra, 3 evet alarak ikinci tura geçmeye hak kazandı. Üçlü düellolarda Pınar ve Cansu ile eşleşti. Yarışmacılardan ratatouille hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda seçmelere kalan isim Büşra oldu. İkinci grubun ilk gün seçmelerinde ise, yarışmacılardan risotto hazırlamaları istendi. En iyi tabağı hazırlayan yarışmacılar, yaratıcılık oyununda ceviz kullanarak yemeklerini şeflerin beğenisine sundu. Rakiplerini geride bırakan Büşra Zambak, ana kadroya dahil olarak 7. isim olarak seçildi.