Buse Varol kimdir, kaç yaşında? Buse Varol hamile mi? İşte hamilelik iddialarına yanıt

Buse Varol'un yeniden hamile olduğu iddiaları gündemde yer aldı. Geçen haftalarda ayrılık haberleri ile magazin haberlerinde yer alan ünlü çift zor günleri ardında bıraktı. Peki, Buse Varol hamile mi? Buse Varol kimdir, kaç yaşında?

Buse Varol hamile olduğu öne sürüldü. Bunun üzerine Buse Varol hamile mi? Buse Varol kimdir, kaç yaşında? gibi sorular gündeme geldi. Buse Varol Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa canlı yayına bağlanarak konuya açıklık getirdi. İşte detaylar...

BUSE VAROL HAMİLE Mİ?

2. Sayfa canlı yayına bağlanan Buse Varol hamile olduğu yönündeki haberlere, "Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok" şeklindeki açıklama yaptı.

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde tamamladı. 2012'de Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak karine oyunculukla devam etme kararı aldı ."Tozlu Yollar" dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri" ve "Kış Güneşi", "Rüya" gibi pek çok dizide yer aldı.

"Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlendi.

2017 yılında "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, aynı dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018'de hayatını birleştirdi. İlk çocukları Burak'ı 2019 yılında kucağına alan Alişan ve Buse Varol çiftinin 2021 yılında Elif adını verdikleri bir kız çocukları oldu.Oyuncu Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde tamamladı. 2012'de Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak karine oyunculukla devam etme kararı aldı ."Tozlu Yollar" dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri" ve "Kış Güneşi", "Rüya" gibi pek çok dizide yer aldı.

"Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlendi.

2017 yılında "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, aynı dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018'de hayatını birleştirdi. İlk çocukları Burak'ı 2019 yılında kucağına alan Alişan ve Buse Varol çiftinin 2021 yılında Elif adını verdikleri bir kız çocukları oldu.