Bursa'da okullar tatil mi? Bursa'da 1 Aralık okullar tatil mi?

Bursa'da okulların tatil olup olmayacağı yönünde Valilik'ten açıklama yapılması bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre şiddetli yağış ve lodos ile birlikte fırtına Bursa'da devam edeceği yönünde. Okula gidecek öğrencilerin internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırdığı ''Bursa'da okullar tatil mi? Bursa Valiliği son dakika okullar tatil mi oldu?'' sorusuna beklenen açıklama geldi.

Okullar'daki eğitim ile ilgili Bursa'da yaşanan olumsuz hava durumu şartları nedeniyle tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. Lodos ve şiddetli fırtına nedeniyle Türkiye'de yaşanan olumsuz durumlar Bursa'da da etkisini gösterdi. Okullar'da eğitim gören öğrencilerin yakından takip ettiği tatil sürecine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik'ten son dakika açıklaması bekleniyor. Peki Bursa'de okullar tatil mi?

BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 1 ARALIK 2021

1 Aralık için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Okullar sadece 30 Kasım Salı günü için tatil edilmişti.

Dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan şiddetli lodos sebebiyle yarın okullarda eğitime ara verilmesi bekleniyordu. Bursa Valiliği'nden beklenen açıklama geldi.

Bursa'da olumsuz hava koşulları ve #lodos nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, "kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır." dedi.