Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'li proje geliyor! Reytingleri alt üst edecek ikili...

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteriyle ünlenen oyuncu Burcu Özberk, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam gibi dizilerde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Güzel ve başarı isim Burcu Özberk yeni dizisi ile tekrardan ekrana geliyor. Oyuncu Kanal D'de yayımlanacak olan dizi Kraliçe ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özberk'in partnerini ise duyan kulaklarına inanamayacak.

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer alan oyuncu Burcu Özberk, Kanal D'nin yeni dizisi "Kraliçe" için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bir süre setlerden uzak olan oyuncu heyecanla yeni projesi için kollarını sıvadı. Oyuncun partnernin Gökhan Alkan olduğu bilgisi öne sürüldü. Alkan, bir süre Kerim rolüyle Yasak Elma'da izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

BURCU ÖZBERK "KRALİÇE" OLACAK!

Burcu Özberk yeni dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; oyuncuya başrolde Gökhan Alkan eşlik edecek.

Mednova'nın yapımcılığımı üstlendiği Queen Sugar dizisinden uyarlanacak olan yapım şimdiden merak konusu oldu. Kanal D'de ekrana gelecek olan dizinin konusu ise şöyle:

Ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması ele alınacak. Dizinin henüz yönetmeni belli olmadı.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk (d. 11 Aralık 1989, Eskişehir), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki Huricihan Sultan karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalıadlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. 2020 yılında FOX'ta yayımlanan Çocukluk (diğer adıyla Kimsesizler) dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. 2021-2022 yılları arasında ise aynı kanalda yayımlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrolde yer aldı.