Bülent Serttaş: 'Maria Sharapova'yı en önden izlemeyi hak ettim'... Ünlü sanatçıdan yıllar sonra gelen itiraf

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, yıllar sonra dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'yı en önden izlediği ve sosyal medyada da o dönem için gündem olan maç hakkında konuştu. Bülent Serttaş Maria Sharapova'nın mücadele ettiği maç için, 'Ben o tenis maçını en önden izlemeyi' hak ettim derken müzik ve magazin piyasası için de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

AKŞAM TV - AKŞAM YILDIZI

Röportaj: Yasemin İlan

Sanatçı Bülent Serttaş, AKŞAM TV'de AKŞAM Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'ın konuğu oldu. Sosyal medyada da bir dönem gündem olan Maria Sharapova'yı en önden izlediği maç üzerinden samimi açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, 'Ben o tenis maçını en önden izlemeyi hak ettim' dedi.

Bülent Serttaş geçtiğimiz yıllarda, ülkemizde gerçekleşen ve Maria Sharapova'nın da mücadele ettiği bir tenis maçını en önden izlemiş, bir sosyal medya kullanıcısı ise bu durumu, "Bülent Serttaş Sharapova'yı en önden izlemeyi hak edecek ne yaptı?" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

Serttaş ise bu yoruma, 'Doğum günümdü' cevabını vermişti.

'BEN O TENİS MAÇINI EN ÖNDEN İZLEMEYİ HAK ETTİM'

Kendisine yapılan bu yorum hatırlatılan ünlü sanatçı, müzik ve magazin dünyasında dikkat çeken şu açıklamayı yaptı:

"Ben bir TV programına gittim, sabah saat 11.00'de çekim var dediler, ben saat 10.30'da oradaydım. İlk giden konuk bendim, ama çekimim gece saat 01.15'te yapıldı. 13-14 saat bekledim, sabrettim. Fragmanlara koydular ama yayın saatinde çıkarttılar, yayınlamadılar beni, biz bunları yaşadık.

'SAMAN ALEVİ GİBİLER, HEPSİ GÖÇÜP GİDECEK'

Yani ünlü olmak o kadar zordu, biz bunları yaşadık ama şimdi iki cümle kuruyor bir bakıyorsun internette fenomen olmuş, dillere düşmüş. Ha akıllarda kalıyorlar mı hayır, saman alevi gibiler, hepsi göçüp gidecek. Diyeceğim o ki evet ben o tenis maçını en önden izlemeyi hak ettim."