5 Ekim Çarşamba Atv, Kanal D, Star Tv, Fox Tv yayın akışı! Bu akşam hangi diziler var?

Ekim ayının gelmesi ile birlikte heyecanla dizilerin yeni sezonları ile yeni diziler de izleyicisi ile kavuşuyor. Hangi kanalda hangi dizilerin yayınlanacağını merak edenler ''Bu akşam hangi diziler var?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 5 Ekim Çarşamba Atv, Kanal D, Star Tv, Fox Tv yayın akışı...

5 Ekim Çarşamba Atv, Kanal D, Star Tv, Fox Tv yayın akışı merakla araştırılmaya başlandı. Bu akşam Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 4. sezona başlarken, Star Tv ekranlarında ise yepyeni dizi Gecenin Ucunda ilk bölümü ile ekrana geliyor. Peki, bu akşam hangi diziler var?

5 EKİM TV YAYIN AKIŞI

Saat 20:00 Star Tv Gecenin Ucunda

Dizinin ilk bölümünde İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir...

Saat 20:00 Atv Kuruluş Osman

Dizinin yeni sezonunda; Osman Bey, obadan Yenişehir'e geçerek ilk divanı kuracaktır. Devlet olmanın ayak sesleri ahalide nasıl yankılanacaktır? Osman Bey divanda Orhan Bey'i Karacahisar Bey'i yaparak neyi amaçlamaktadır?

Osman Bey büyük oyun kuruyor

Osman Bey, divanın ortasında Konstantinopolis'teki casusu Konur'dan aldığı bilgiyle derhal harekete geçecektir. Osman Bey'e gelen bu haber nedir? İmparator büyük bir tehlike altındadır. Tahtın varisi Prens Kantakuzenos'un bu tehlikede bir parmağı var mıdır? Osman Bey'i Konstantinopolis'te bekleyen bambaşka bir tehlike vardır. Bu tehlike nedir? Osman Bey, bu tehlike karşısında ne yapacaktır.

Yeni düşmanlar

Osman Bey büyümüş düşmanları da büyümüştür. Kuzeyli Savaşçılar Olof ve sevgilisi Frigg! Olof ve Frigg, Osman Bey'in yoluna çıkacaklardır. Osman Bey yoluna çıkanları nasıl bertaraf edecektir? Nizama uyan değil nizamı kuran Osman Bey yeni düşmana karşı ne hamlede bulunacaktır?

Saat 20:00 Kanal D O Kız

Dizinin 3. bölümümde; Zeynep'i hastaneye bırakan Ozan kızın hayatıyla ilgili tanık olduğu şeyler karşısında dehşete düşer.

Sitare ise ajansta işlerin kötüye gitmesi nedeniyle deliye dönmüştür. Bu kötü durumun içinden çıkabilmek için Zeynep'e bir teklifte bulunacaktır. Ve Ozan da ne kadar istemese de onunla birlikte hareket etmek zorundadır. Sitare Zeynep'e kızın bütün problemlerini çözme vaadiyle özel bir teklifte bulunur.

Yaşadığı olaylar Zeynep'i çaresizliğe sürüklemiştir. Vereceği karar herkesin hayatını değiştirecektir.

Saat 20:00 Fox Tv Bir Peri Masalı

Dizide bu hafta; Onur ve Bige'nin nişan haberi yalnızca Zeynep'in planını değil, duygularını da altüst etmiştir. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunla Onur'u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. Alp ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep'i bulmak üzeredir.

Saat 20:00 TRT1 Mükemmel Eşleşme

Dizide bu akşam; Keremle ile Pınar, evlendikten sonra oturacakları evi tutmuşlardır. Ancak ev sahibi, evi bir ay sonra teslim edeceğini onlara geç haber verir. Nikah tarihi alan gençler, evlerini bir ay sonra alacak olmanın üzüntüsünü yaşarken, aileler devreye girer. Hem erkek tarafı hem de kız tarafı, kendi evlerine geçene kadar Kerem ve Pınarı kendi evlerinde ağırlamak konusunda ısrarcıdır. Pınar kendi ailesine, Kerem de kendi ailesine onlarla kalacaklarının sözünü verince ortalık karışır. Kız tarafı ve erkek tarafı bu konuda yarışmaya başlar. Keremle Pınar birer gün, iki ailenin evinde kalacak, günün sonunda kimin evinde rahat ederlerse, evlendikten sonra bir ay o evde yaşayacaklardır. Meral ve Necatinin evine hırsız girer. Fakat Necati ve Meral hırsızı, Irmağın müşterisi zannedince hırsızı çok güzel bir şekilde ağırlarlar.