'Boşanacaklar' iddialarını güçlendiren hareket! Kafa karıştıran detay dikkatlerden kaçmadı

2018 yılında nikah masasına oturan ve evliliklerinden 2 çocuğu dünyaya gelen Alişan ile Buse Varol çifti hakkında ''boşanacakları'' iddialarını güçlendiren bir hareket geldi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Buse Varol'un alyansının ve tektaşının olmaması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Rol aldıkları dizinin setinde tanışan Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında dünyaevine girdi. İki çocuğu olan ünlü çift hakkında sık sık boşanacakları yönünde haberler gündeme geldi.

Boşanacakları haberlerini her fırsatta yalanlayan Buse Varol'un sosyal medyadan yaptığı son paylaşımdaki detay dikkatlerden kaçmadı.

Varol'un tektaşı ve alyansının olmaması takipçileri tarafından fark edildi. Varol'un geçmiş dönemde yaptığı paylaşımlarda yüzük taktığı görülüyor.

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Buse Varol, şu açıklamada bulunmuştu: "Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Birisi haber yapmış. Tıklansın diye, ilk Monaco'ya giderken böyle haber çıkmıştı. Alişan ile fotoğraf koymuyorum diye böyle haberler çıktı. Merve benim eltim. Ama kız kardeşim gibi. O eşini kaybetmişken ben Alişan ile el ele romantik pozlar koymak istemedim. Herkesi aydınlatayım hiç böyle bir şey yok. Güzel bir evliliğim var, iki küçük çocuğum var. Biz çok zor günler yaşıyoruz. Ona destek olup atlatmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde insanların daha hassas olmasını istiyorum. Asla ayrılık yok"