Survivor Bora Edin kaç yaşında, nereli? Bora Edin kimdir, Survivor'dan elendi mi?

Bora Edin, Survivor 2022 All Star'da bu haftaki elenen isim oldu. Yarışmaya yedeklerden katılan Bora Edin'in 23 Mart Çarşamba günü yapılan ada konseyinde SMS oylamasına göre en az oyu alarak yarışmadan elenmiş oldu. Peki Bora Edin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bora Edin, Survivor All Star yarışma programından 23 Mart tarihinde elendi. Ünlüler takımında yarışan Bora Edin Survivor All Star'a yedeklerden katılmıştı. TV8 ekranlarında yapılan eleme SMS oylamasında en az oyu alan ve bu hafta elenen yarışmacı Bora Edin kimdir, kaç yaşında, nereli? soruların yanıtları haberimizde.

BORA KİMDİR?

Edin, 23 Mart 1984 tarihinde dünyaya geldi. 7 yaşına kadar İsviçre'de yaşadı. Lisede eğitim için Malta'ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye'ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi'nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldular.

Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor. Yarışmacı psikiyatrist Hülya Çoban Edin ile evlidir. Çiftin bir çocukları bulunuyor. Bora Edin ise 1.82 boyunda ve 76 kilodur.

23 Mart akşamı Survivor 2022 yarışmasında adaya veda eden isim oldu.