Survivor'dan elenen Birsen Bekgöz kimdir kaç yaşında? Birsen Bekgöz aslen nereli, ne iş yapıyor?

Birsen Bekgöz, Survivor All Star yarışma programında 8 Mart Salı günü düzenlenen ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayı olarak seçilmişti. Birleşme partisi öncesi son 6 eleme adayın arasından elenen Birsen Bekgöz'ün Survivor hayallerine veda etti. Peki Birsen Bekgöz kimdir, kaç yaşında nereli?

Birsen Bekgöz, Survivor'da bu hafta ikinci eleme adayı olarak potaya ismi yazılarlar arasında yer alıyordu. Yarışmalardaki başarılarıyla dikkat çeken Birsen Bekgöz, bu hafta yer aldığı eleme potasıyla birlikte Survivor'da SMS oylaması ile elenen isim oldu. 6 eleme adayın belirlendiği Survivor All Star'da bu haftaki elenen Birsen Bekgöz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte yarışmacı hakkında merak edilenler...

BİRSEN BEKGÖZ SURVİVOR'DAN ELENDİ Mİ?

Survivor'da ada konseyinde dokunulmaz olan isimler açıklandı ve ünlülerden Batuhan ve Sema oldu.

Yasin ve Birsen'in ardından üçüncü isim Mert oldu. Son isim de Batuhan'ın seçimi ile Barış eleme adayı oldu. 4 isim arasından elenen ise Birsen oldu.

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Birsen Bekgöz, evlilik dönemlerinde Birsen Yavuz ve Birsen Engin (18 Ekim 1980, Berlin), Türk kısa mesafe koşucusudur. Enka sporcusudur. Daha önce 2018 Survivor All Star - Gönüllüler takımında yarışmıştır.

Birsen Bekgöz 173 boyundadır.