Bir Zamanlar Çukurova final tarihi açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?

ATV'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova'nın final tarihi konuşuluyor. Uzun süredir yayınlan dizi etkileyici senaryosu ile izleyicileri ekrana kilitliyor. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak? Bir Zamanlar Çukurova final tarihi açıklandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova final tarihi merak konusu oldu. Her perşembe ATV'de yayınlanan yapım güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak? Bir Zamanlar Çukurova final tarihi açıklandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; dizinin 140. bölümde final yapacağı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aralarındaki sorunları çözen Züleyha ve Hakan, nikah tarihi için başvuru yapar. Züleyha'nın Hakan'la barıştığını bilmeyen ve ölümden dönmenin de etkisi ile zaman kaybetmek istemeyen Fikret, hislerini Züleyha'ya açmaya hazırlanırken Züleyha'nın Hakan'la evleneceğini öğrenince büyük bir yıkım yaşar.

Züleyha'nın Çolak Ağa'ya teslim etmediği Şermin, Betül'ü bulması için Züleyha'dan yardım ister. Züleyha sürpriz hamlesiyle Çolak Ağa'yı köşeye sıkıştırınca, Çolak Ağa da Züleyha'yı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar.