Bir Zamanlar Çukurova neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı, yok mu?

ATV'nin uzun soluklu dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova her perşembe seyirci karşısına çıkıyor. Bu akşam yeni bölümü ekrana gelmeyince, dizinin takipçileri Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı, yok mu? Bir Zamanlar Çukurova neden yok, yeni bölüm ne zaman? sorusunu sormaya başladı. İşte tüm detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı, yok mu? Bir Zamanlar Çukurova neden yok, yeni bölüm ne zaman? gibi sorular soruluyor. Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, İbrahim Çelikkol, Hülya Darcan yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin yerine Çin Seddi adlı yabancı sinema ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yılbaşı tatili nedeniyle bir haftalık ara verdi. Dizinin yeni bölümü 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şermin, nişanı atan Fikret'ten açıklama ister. Şermin ve Betül'e yapılanların cezasını ödetmek isteyen Züleyha, bu kez ikisini kapının önüne koyar.

Birden çok farklı bir hayatın içine düşen Şermin ve Betül, Züleyha'dan intikam almak için and içer.

Polisler, savcıyla kavgaya girişen Hakan'ı gözaltına alır. Hakan, dik başlılığına devam ettikçe Abdülkadir, Hakan'ın bir planı olduğunu anlayıp korkuya kapılır. Cezaevine sevk edilen Hakan, Mahmut'la yüzleşir ve Züleyha'yı vuranın kim olduğunu sorar.

Züleyha Hakan Gümüşoğlu'nun kardeşinin öldüğünü haber alır almaz yollara düşer. Fikret de onu korumak için beraber gitmeyi teklif eder. Yola çıkmadan Hakan'a cenazeye katılacağını mesaj bırakan Züleyha, gerçeklere bir adım daha yaklaşır.