Berrak Tüzünataç'tan dikkat çeken sözler: Güzellik kavramı psikolojik

Güzelliği ile büyük beğeni toplayan Berrak Tüzünataç, Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube programına konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, ''Güzellik kavramı tamamen psikolojik ve o kadar baskın ki... '' dedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Tüzünataç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güzelliğin avantajlı hallerini yaşadığını söyleyen Tüzünataç, şunları söyledi: "Güzellik kavramı tamamen psikolojik ve o kadar baskın ki...

Niyetim 10 yıl içinde bu bedenden bağımsız yürüyen bir kariyere sahip olmak. Yazmak, çizmek gibi... Bu sistemin kadından beklentisi o kadar zor ki. Bu angajmanlardan ayrılıp senaryo yazarlığına vakit ayırmam çok zor."

Kalbinin boş olduğunu da sözlerine ekleyen Tüzünataç, kendisine yöneltilen "Özge Özpirinçci'nin bebeğinin Akrep Burcu olmasını istemediğiniz doğru mu?" sorusuna "Yeğenimle ilgili ufak bir dilekte bulunma hakkını kendimde görüyorum. Zaten Yay olacak" yanıtını verdi.