Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? Survivor Berkan nereli, mesleği nedir?

Berkan Karabulut, bu haftanın ilk eleme adayı seçilmesi ile birlkite sosyal medyada gündem oldu. Survivor 2022 sezonunda mücadele azmi ile dikkat çeken Berkan Karabulut'un hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilenleri bu haberimizde derledik. İşte Berkan Karabulut kimdiri ve hayatı...


Survivor'da eleme adayı olarak seçilen Berkan Karabulut, yarışmalarda sergilediği performansla dikkat çekiyor. İsmini geniş bir kitleye duyuran Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve pilates hocasıdır. Söz konusu bu hafta eleme adayı arasında yer alması ile birlikte "Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?" soruların yanıtları merak konusu oldu.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. Çok sık okul değiştirmiştir. Bunun nedeni basketbol ile de ilgilendiği için en iyi basketbol takımlarının olduğu okullara gitmiştir. 7 yaşında iken futbola başlamıştır. Daha sonra da pek çok spor dalı ile yakından ilgilenmiştir.

İstanbul'un en iyi basketbol takımlarında yer almıştır. 2 yıl A Takım seviyesinde basketbolcu olarak oynamıştır. 2011 senesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde okumaya başlamıştır. 2015 senesinde eğitimini başarı ile tamamlamış ve mezun olmuştur.