Beren Gökyıldız aslen nereli, hangi dizilerde rol aldı? Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Fox TV'de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız, Netflix'in severek takip edilen dizi Anne with an E uyarlamasında başrol oyuncusu olarak seçildi. Peki, Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında? Beren Gökyıldız aslen nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Beren Gökyıldız, Netflix'in popüler dizisi Anne with an E uyarlamasında yer alacak. Bu nedenle, Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında? Beren Gökyıldız aslen nereli, hangi dizilerde rol aldı? gibi sorular gündeme geldi. İşte oyuncu hakkında tüm merak edilenler...

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

29 Eylül 2009'da, İstanbul'da doğdu. Beren Gökyıldız ilköğrenimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız, oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız, Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır.

Ardından Bizim Hikaye adlı dizide "Ayşe" karakterini oynamıştır. Tv8'de yayınlanmış olan Kızım adlı dizide "Öykü" karakterini oynamıştır. Sonra Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor adlı dizide "Betüş" karakterini oynadı. FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde "Mavi" karakterini canlandırdı.

ANNE WİTH AN E KONUSU NEDİR?

Orijinal dizinin konusuna göre; Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.