Survivor Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında? Berdan Mardini sağlık durumu nasıl, Survivor'dan diskalife mi oldu?

Berdan Mardini, Surivor yarışmacıları arasında Ünlüler kadrosunda yarışmaktadır. Survivor 2023'te yarışan Berdan Mardini, sezonun ikinci haftasında tansiyonu düşünce oyuna devam edemedi. Peki Berdan Mardini kimdir, sağlık durumu nasıl, Survivor'da neden oyuna çıkmadı, hastalığı nedir?

Ünlüler kadrosunda yarışan Survivor yarışmacısı Berdan Mardini, sezonun ikinci haftasında oyuna çıkamadı. TV8 ekranlarında yayına giren Survivor 2023 sezonun sevilen yarışmacısı Berdan Mardini, sağlık ekiplerinin eşliğinde tedavi altına alınması ile birlikte sağlık durumu merak konusu oldu. Söz konusu google aramalarında araştırılan Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl?" soruların yanıtları haberimizde.

BERDAN MARDİNİ SURVİVOR'DA NEDEN OYUNA ÇIKMADI, HASTALIĞI NEDİR, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor'da ödül oyununda kadınlar oyunu devam ederken tansiyonu düşen Berdan Mardini için sağlık ekibi hemen devreye girdi. Erkekler oyunu için seçmeler yapılırken Berdan Mardini'nin oyuna çıkamayacağı açıklandı.

BERDAN MARDİNİ DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Son ödül oyununda tansiyonu düşen Berdan Mardini hakkında yeni gelişmeyi Ilıcalı açıkladı.

''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak.'' dedi.

Mardini, ertesi gün adaya gelerek takım arkadaşları ile vedalaştı ve onlara şans diledi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

90'lı yılların sonunda çeşitli mekanlarda şarkıcılık yapan Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 yılında çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır....