Benim Hayatım yayın günü değişti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Benim Hayatım 4. yeni bölüm fragmanı yayınlanda!

Benim Hayatım dizisi 4. yeni bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Benim Hayatım son bölümü ile bu hafta çok konuşulurken yeni bölüm fragmanında yaşananlar merak konusu oldu. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Benim Hayatım dizisi 4. yeni bölümü ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.

Benim Hayatım 4. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Benim Hayatım dizisi son bölümüyle izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Benim Hayatım 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Benim Hayatım dizisi yeni yayın günü Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak.

BENİM HAYATIM 4. BÖLÜM FRAGMANI


BENİM HAYATIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ı vuran Ökkeş'in infazı yanarsa on yıl hapis yatacaktır. Hayat babasını kurtarabilmek için Yılmaz'la görüşür. Yılmaz canını kurtaran Hayat'a öldüğü takdirde bütün mal varlığını bağışlayacaktır. Bunu öğrenen Şaheste Hayat'dan kurtulmak için Hakkı'yı tekrar devreye sokar. Handan'ın desteğiyle Ökkeş ve ailesi yurt dışına kaçmaya karar verir. Ancak işini sağlama alan Yılmaz, Yadigar'a gerekli talimatı vermiştir.

BENİM HAYATIM DİZİ KONUSU NEDİR?

Hayalleri için babası Ökkeş'le İstanbul'a gelen Hayat, Harisoğlu Holding'in moda yarışmasına katılır. Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz'ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.

Yapım: BVB Yapım

Genel Yönetmen: Onur Tan

Yönetmen: Savaş İlhan

Senaryo: Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete

Oyuncular:

Hayat: Nilsu Berfin Aktaş

Ali: Genco Özak

Ökkeş: Savaş Özdemir

Yılmaz: Uğur Çavuşoğlu

Şaheste Nilüfer Açıkalın

Ufuk: Ali Burak Ceylan

Yasemin: Aleyna Solaker

Meral: Öykü Çelik

Zehra: Zeynep Kumral

Vedat: Önder Açıkbaş

Yadigar: Koray Şahinbaş

Asu: Pelin Uluksar

Pınar: Hira Koyuncuoğlu

Heves: Belgin Şimşek