Beni Böyle Sev'in Reyhan'ı Burcu Altın çok değişti... Evlendi ve kızı oldu! İşte Burcu Altın'ın son hali

TRT1 ekranlarında yayınlanmış olan Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterine hayat vermiş olan Burcu Altın, evlendi ve bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Burdu Altın'ın değişimi dikkat çekerken sosyal medya paylaşımları da takipçilerinden ilgi görüyor.

Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Burcu Altın, Bala Atabek, Umut Kurt, Eda Ece, Ozan Osmanpaşaoğlu, Mert Turak, Burcu Biricik, Yusuf Akgün, Selen Uçer, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Beyti Engin, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ve Zafer Algöz gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı güzel bir aşk hikayesini konu alan Beni Böyle Sev, TRT1'de 3 sezon boyunca izleyici karşısına çıktı.

Eğlenceli ve aklı bir karışık havada aşık Büşra karakterine hayat veren Burcu Altın, dizinin yayınlandığı dönemde sevilen isimlerden oldu.

Zaman içerisinde değişen Burcu Altın, daha sonra Seksenler dizisinde rol aldı. 1984 yılında dünyaya gelen Burcu Altın, Efe Deprem ile nikah masasına oturdu.

Evliliğinden kızı dünyaya gelen ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapıyor. Ailesi ile çekildiği kareleri paylaşan Altın, takipçilerinden büyük ilgi görüyor. Burcu Altın'ın zaman içindeki değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

İşte Beni Böyle Sev'in Reyhan'ı Burcu Altın'ın değişimi;