Barbaroslar'ın Fatih Sultan Mehmet'i Suat Karausta kimdir? Oyuncu Suat Karausta kaç yaşında, nereli?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Suat Karausta, dikkat çeken isimler arasında. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Suat Karausta'ın hayatı ve kariyeri dizideki gerilim ve heyecan sahneleri üzerine merak konusu oldu. Peki Barbaroslar'ın Fatih Sultan Mehmet'i Suat Karausta kimdir, kaç yaşında, nereli?

Suat Karausta, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide oynadığı Fatih Sultan Mehmet karakteri ile büyük ilgi gördü. Nefes kesen sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizinin sevilen oyuncusu Suat Karausta ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik. İnternet aramalarında "Barbaroslar'ın Fatih Sultan Mehmet'i Suat Karausta kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına yanıt aranıyor.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, ES Film imzalı, 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın yaptığı, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in birlikte kaleme aldıkları tarih, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI FATİH SULTAN MEHMET KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR?

Dizideki Fatih Sultan Mehmet karakterini Suat Karausta canlandırmaktadır.

SUAT KARAUSTA KİMDİR?

Suat Karausta 1973 doğumludur. Suat Karausta, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Suat Karausta, mezun olduktan sonra ilk olarak Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda göreve başlamıştır. Birçok dizide rol alan Suat Karausta son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Fatih Sultan Mehmed'i canlandırmıştır. Dizide ilk olarak 6. bölümde görülmüştür.