26 Ocak bankalar tatil mi? Bankalar bugün açık mı, kapalı mı?

Megakentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Vali Yerlikaya kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin idari izinli sayılacağını açıkladı. Peki, Bankalar bugün açık mı, kapalı mı? 25 Ocak bankalar tatil mi?

İstanbul'da kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiledi. Vali Ali Yerlikaya'da resmi hesabı üzerinden vatandaşların fazla mağduriyet yaşamaması adına kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin idari izinli sayılacağını duyurdu. Bankalar bugün açık mı, kapalı mı? 25 Ocak bankalar tatil mi?

BANKALAR BUGÜN AÇIK MI, KAPALI MI?

Bankaların çalışma saatlerine ilişkin resmi bir bilgi henüz yok fakat İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada kamu kurumlarında çalışanların tam gün idari izinli sayılacağını belirtti.

"Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır" denildi.

Bankalar çalışma saatleri içinde açık olmaya devam edecek.

BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NASIL?

Çok sayıda banka olmasına rağmen bankacılık sektörün çalışma saatleri genel olarak saat 09:00'da başlar. Saat 12:30'da öğle tatiline giren bankalar 13:30'da tekrar mesaiye başlar ve akşam saat 17:00'ye kadar hizmet vermeye devam eder.

Toplu taşıma çalışıyor mu? İETT, Marmaray, metro ve metrobüs seferleri var mı?

Bugün kamu kurumları açık mı, kapalı mı? Kamu personeline (memurlara) tatil mi, kaç gün?

İstanbul AVM çalışma saatleri 2022: AVM'ler bugün açık mı, kapalı mı?