Banka önündeki milyonluk vurgunda yeni gelişme: 100 bin doları gaspa uğrayan kişi ünlü işadamı çıktı

Beylikdüzü'nde bir banka şubesi önünde aracı içerisinde gaspa uğrayarak darp edilen ve 100 bin doları çalınan kişinin ünlü işadamı N.K olduğu ortaya çıktı. Gaspa uğrayan kişi olaydan sonra polise şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

IHA

Beylikdüzü'nde gaspçılar bankadan para çeken adamı takip ederek arabasının içerisinde darp etti. İçerisinde 100 bin dolar olan çantayı alan zanlılar, kayıplara karıştı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İHA'da yer alan habere göre, olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü E-5 yan yolda bulunan bir bankanın önünde yaşandı. İddialara göre, bir bankadan 100 bin dolar para çekerek başka bir bankaya yatırmak isteyen adam, gaspçıların hedefi oldu. Araba ile adamı takip eden iki şahıs, etrafı kolaçan ettikten sonra bankanın önünde duran adamın arabasına bindi.

ARABADA ADAMI DARP EDİP, PARA DOLU ÇANTAYI ÇALDILAR

Bankanın önünde park eden şahsın aracına binen gaspçılar, sürücü koltuğunda kalan adamı tehditler savurup darp etti. Gaspçılar dakikalar içinde adamı darp edip, içinde 100 bin dolar olan çantayı çalıp geldikleri araçla kaçtı. Olay sonrasında vatandaşlar gasp edilen adamın yardımına koşarken, ihbar üzerine bankanın önüne çok sayıda asayiş, olay yeri inceleme ve sağlık ekibi geldi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE GASPA UĞRAYAN KİŞİ ÜNLÜ İŞADAMI ÇIKTI

Gaspa uğrayan kişinin ünlü iş adamı N.K olduğu ortaya çıktı. Karaman olaydan sonra polise şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, gaspçıların eşkalini belirledi. Zanlıların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.