Balkanlar'ın Nostradamus'u Baba Vanga'nın korkutan kehaneti! ‘Putin dünyanın efendisi olacak'

11 Eylül saldırıları ve koronavirüs salgınını bildiğine inanılan Bulgar kahin Baba Vanga'nın, “Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi dünyaya hakim olacak” kehanetinde bulunduğu iddia edildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş can almaya devam ederken İngiliz basınından ilginç bir iddia geldi. Daha önce dünya çapındaki birçok olayı önceden bildiği iddia edilen Bulgar Kâhin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile iligli kehaneti ortaya çıktı. Daily Mirror, Bulgar kâhin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili kehanetini sayfasına taşıdı.

HER ŞEY ÇÖZÜLECEK

Yazar Valentin Sidorov'un iddialarına yer verilen habere göre, Baba Vanga Putin ve Rusya ile ilgili şu kehanetlerde bulundu: "Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesi kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi. Rusya'yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak, önüne çıkan engelleri aşacak ve dünyanın efendisi olacak."

Bulgar kâhin Baba Vanga, "Balkanlar'ın Nostradamus'u" olarak biliniyor. 1911'de doğan Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmişti. Kehanetleri ise ölümünden sonra ünlü olmuştu.

Kör mistik, yaptığı öngörüden sonra Rus denizaltısı Kursk'un 2000'de batmasıyla dünya çapında öne çıkmıştı.