Balıkesir'de son dakika deprem kaç şiddetinde oldu? Balıkesir'de deprem mi oldu, ne zaman?

Balıkesir'de yaşanan depremi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) tarafından duyuruldu. Balıkesir'İn Gönen ilçesinde 18.44'te gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Peki Balıkesir'de deprem mi oldu, ne zaman, deprem kaç şiddetinde oldu?


Balıkesir'de bugün akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen Balıkesir'de ki depremin şiddeti merak konusu oldu. Söz konusu konu ile ilgili "Balıkesir'de deprem mi oldu, ne zaman, deprem kaç şiddetinde oldu?" sorularına yanıt arandı.

Ülkemizde meydana gelen son depremler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Depremlerin merkez üsleri ile şiddetleri Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet adresinden anlık olarak yayınlanıyor.

BALIKESİR'DE DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Balıkesir'İn Gönen ilçesinde saat 18.44'te 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Yerin yaklaşık 12,32 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.